Dorin Cristian Coita

Dorin-Cristian Coita este economist, doctor în Marketing.

Este conferențiar universitar la Universitatea din Oradea, Departamentul de Management-Marketing din cadrul Facultății de Științe Economice. A predat la universități private și publice din România, Lituania, Turcia și a vizitat- în cadrul programului Erasmus, universități din Grecia, Turcia, Cipru, Ungaria și Franța. În prezent cercetează managementul și marketingul aplicate în afaceri, în educație, în economia socială și în organizațiile nonprofit.

Anterior, a lucrat direct în vânzări și marketing în domeniul produselor de papetărie, telefonie mobilă și accesorii, asigurări, servicii financiar-bancare, consultanță, formare profesională și resurse umane. A fost membru în echipe de proiect finanțate cu fonduri europene și evaluator de proiecte ale ONG, planuri de afaceri și planuri de marketing ale firmelor.   

Este dedicat cauzelor sociale și politice: s-a implicat ca membru fondator în organizații studențești și în structuri de reprezentare civice, politice, educaționale, profesionale și comunitare. A fost membru fondator și primul președinte al Asociației de Marketing Marketex.

Este un entuziast susținător al utilizării tehnologiei informației și a aplicațiilor bazate pe Internet în educație, în managementul și marketingul organizațiilor moderne. Îi puteți citi ideile și punctele de vedere pe Facebook și pe blogul personal, http://dccoita.blogspot.com.

Telefon

+40 722 565 854

Mail

Mail: dorincoita@gmail.com.